El Congost de Mont-Rebei.

Una activitat apta per a tothom!

  • Dificultat: baixa
  • Durada: 5h aprox.
  • Preu: 40€
  • Pauses: 2

Sinopsis

Sortida fàcil, on el límit ens el posarem nosaltres mateixos. Es recomana portar roba còmoda (samarreta i banyador els mesos d’estiu), i un calçat que puguem mullar en cas de necessitat. Imprescindible aigua i crema solar. 

Amb el pas del segles, el Noguera Ribagorçana s’ha obert un camí en la massa calcària del Montsec, donant lloc al congost de Mont-Rebei: espectaculars parets de més de 500 metres d’alçada, que són l’habitat de dues estranyes formes de vida, el trencalòs i l’escalador:
Sortim des del Pinell, sota la silueta de la ermita de Nostra senyora del Congost, església romànica del segle XIII, i la torre defensiva circular del s. XI, que ens recorda que això era terra de frontera.


Ruta

Posem rumb sud. Superats els problemes inicials de conducció/comunicació “monitor, el meu kaiak va on vol i no on jo li dic”, passem el barranc de la Massana i el seu pont penjant, i ens introduïm en el congost:
A banda esquerra, el camí excavat en la roca guanya alçada, mentre nosaltres avancem en un paratge que ens recorda antigues pel•lícules del far-west i ens convida a remar en silenci, sentint la remor del vent i l’aigua.

A la sortida del congost, la visió de les parets sud del Montsec i el majestuós vol del voltor ens embauca uns minuts. Un petit esforç més i.... hora de l’entrepà (segons l’època de l’any, el banyador i la tovallola són imprescindibles).
A partir d’aquí, la excursió es desenvolupa segons l’estat físic del grup: o bé s’inicia la tornada, o bé es continua fins a les ermites de La Pertusa i Santa Quiteria de Montfalcó.


Punts d'interès

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque feugiat risus purus, sed congue odio condimentum at. In venenatis quis lectus sit amet lobortis. Etiam sagittis lectus at auctor porta. In molestie libero erat, non egestas tortor vehicula a.


Mapa

Aquí teniu un mapa interactiu sobre la activitat i els punts d'accès als embarcadors.

40€ per persona


Total: 40€

Reserveu ara

Recarregar
Recarregar

Voleu més informació

Compartir

Si aquesta activitat us interessa... compartiu-la en les vostres xarxes socials preferides!

Comentaris