Versión en Castellano - Contacte - Galeria Picasa

Voleu fer ara la vostra reserva?

Quina activitat voleu fer?
Quín dia la voleu fer?
 
Quanta gent sereu?
 
 

El Congost de Mont-Rebei

Amb el pas del segles, el Noguera Ribagorçana s’ha obert un camí en la massa calcària del Montsec, donant lloc al congost de Mont-Rebei: espectaculars parets de més de 500 metres d’alçada, que són l’habitat de dues estranyes formes de vida, el trencalòs i l’escalador:
Sortim des del Pinell, sota la silueta de la ermita de Nostra senyora del Congost, església romànica del segle XIII, i la torre defensiva circular del s. XI, que ens recorda que això era terra de frontera.

Posem rumb sud. Superats els problemes inicials de conducció/comunicació “monitor, el meu kaiak va on vol i no on jo li dic”, passem el barranc de la Massana i el seu pont penjant, i ens introduïm en el congost:
A banda esquerra, el camí excavat en la roca guanya alçada, mentre nosaltres avancem en un paratge que ens recorda antigues pel•lícules del far-west i ens convida a remar en silenci, sentint la remor del vent i l’aigua.

A la sortida del congost, la visió de les parets sud del Montsec i el majestuós vol del voltor ens embauca uns minuts. Un petit esforç més i.... hora de l’entrepà (segons l’època de l’any, el banyador i la tovallola són imprescindibles).
A partir d’aquí, la excursió es desenvolupa segons l’estat físic del grup: o bé s’inicia la tornada, o bé es continua fins a les ermites de La Pertusa i Santa Quiteria de Montfalcó.

Sortida fàcil, on el límit ens el posarem nosaltres mateixos. Es recomana portar roba còmoda (samarreta i banyador els mesos d’estiu), i un calçat que puguem mullar en cas de necessitat. Imprescindible aigua i crema solar.

Preu
35€ pax
   
Dificultat
baixa
   
Durada
4 hores

Més imatges del Congost de Mont-Rebei

Els nostres clients diuen...

Mika Renom. Barcelona.
Grup d'amics/companys de feina.
La primera vegada ens ho varem pasar molt be, pero es que la segona, al cap de dos...
llegir més...

Ruth, Lluïsa i Ramon. Vallirana.
Parella amb fills.
Els meus fills i jo varem gaudir molt de l\'activitat. En Xavi i l\'Aitor amb les seves explicacions i amb paciència per la nostra...
llegir més...

Nuria Plana. Aler - Benavarri.
Parella amb fills.
Xulissim!!!! Ho hem passat de conya. Un día del que es recorden per sempre... I sobretot una d´aquestes experiencies en que...
llegir més...

El Pont de Montanyana,

Col·labora:

©2013 - Kayaking Mont-Rebei - Arrabal s/n, Pont de Montanyana, 22584 Osca
Tel. 654 932 274 - Contacte