Versión en Castellano - Contacte - Galeria Picasa

Voleu fer ara la vostra reserva?

Quina activitat voleu fer?
Quín dia la voleu fer?
 
Quanta gent sereu?
 
 

Les Parets de Finestres

Les parets de Finestres són una joia geològica de la natura, formada per dues prolongades línies d’estrats verticals, a l’interior dels quals si pot accedir des de l’aigua, per obertures en la roca.

A l’interior, es troba el poble abandonat de Finestres, les restes del seu castell, i al capdamunt de les parets trobem l’església de Sant Vicenç, a la que s’hi arriba després d’un petit esforç per un costerut camí. És aquesta una interessant sortida per combinar el kaiak i el treking.

Sortirem des de l’embarcador d’ADPAN, al qual s’arriba creuant la presa de Canelles (recomanem parada i foto). Embarcarem, i posarem rumb a Finestres. És un trajecte curt, que es pot combinar amb la visita d’alguna cova, sempre que el nivell de l’aigua de l’embassament ho permeti.

Aquesta sortida permet variacions en el recorregut, com per exemple, sortir des del pont de Penavera, al terme municipal de Casserres del Castell: allarguem el trajecte en kaiak, però accedim a uns del braços més solitaris i desconeguts de Canelles, amb racons tant interessants com el barranc de la Foradada.

Sortida fàcil. Es recomana portar roba còmoda (samarreta i banyador als mesos d’estiu), així com un calçat que puguem mullar en cas de necessitat, i amb el que puguem caminar per fer l’excursió a peu. Imprescindible aigua i crema solar.

 

Preu
50€ pax
   
Grups > 15 persones
45€ pax
   
Grup mínim
5 pers
   
Dificultat
baixa
   
Duració
5 hores

Més imatges
de les Parets de Finestres

Els nostres clients diuen...

Mika Renom. Barcelona.
Grup d'amics/companys de feina.
La primera vegada ens ho varem pasar molt be, pero es que la segona, al cap de dos...
llegir més...

Ruth, Lluïsa i Ramon. Vallirana.
Parella amb fills.
Els meus fills i jo varem gaudir molt de l\'activitat. En Xavi i l\'Aitor amb les seves explicacions i amb paciència per la nostra...
llegir més...

Nuria Plana. Aler - Benavarri.
Parella amb fills.
Xulissim!!!! Ho hem passat de conya. Un día del que es recorden per sempre... I sobretot una d´aquestes experiencies en que...
llegir més...

El Pont de Montanyana,

Col·labora:

©2013 - Kayaking Mont-Rebei - Arrabal s/n, Pont de Montanyana, 22584 Osca
Tel. 654 932 274 - Contacte