Versión en Castellano - Contacte - Galeria Picasa

Voleu fer ara la vostra reserva?

Quina activitat voleu fer?
Quín dia la voleu fer?
 
Quanta gent sereu?
 
 

El nucli medieval de Montanyana

Montanyana és un nucli de caràcter medieval pel que sembla no haver passat el temps. Construccions civils, militars i religioses dels segles XIII a XVI, conformen un interessant nucli, que ostenta des de 1984 la qualificació de Bé d’Interès Cultural. Des de fa dos anys, s’està executant un ambiciós pla de restauració.

Emmarcat entre dos barrancs, dins del recinte urbà trobem el pont medieval de dos ulls asimètrics sobre el barranc de Sant Joan. Junt a aquest pont, al marge dret, ascendeix un camí fins a una ermita amb el mateix nom: la ermita de Sant Joan (s. XIII). Pel marge esquerra, s’ascendeix fins a les restes d’un recinte emmurallat on trobem una torre circular defensiva i una de planta quadrada, antiga presó, totes dues del segle XI. L’edifici més singular és sense dubte l’església de Nostre Senyora de Baldòs (s. XIII), amb un àbsida semicircular i una sola nau i campanar de planta quadrada.

La visita a Montanyana si no d’obligat, sí de molt recomanable compliment, en qualsevol recorregut per la comarca. És precís dedicar-li el temps necessari per descobrir tots el petits detalls que li donen tant d’encant.

Imatges del Montanyana

Els nostres clients diuen...

Mika Renom. Barcelona.
Grup d'amics/companys de feina.
La primera vegada ens ho varem pasar molt be, pero es que la segona, al cap de dos...
llegir més...

Ruth, Lluïsa i Ramon. Vallirana.
Parella amb fills.
Els meus fills i jo varem gaudir molt de l\'activitat. En Xavi i l\'Aitor amb les seves explicacions i amb paciència per la nostra...
llegir més...

Nuria Plana. Aler - Benavarri.
Parella amb fills.
Xulissim!!!! Ho hem passat de conya. Un día del que es recorden per sempre... I sobretot una d´aquestes experiencies en que...
llegir més...

El Pont de Montanyana,

Col·labora:

©2013 - Kayaking Mont-Rebei - Arrabal s/n, Pont de Montanyana, 22584 Osca
Tel. 654 932 274 - Contacte