galeria-montrebei-kayak-mont-rebei

Arranquem la temporada de Kayak a Mont Rebei 2.0.

Amics, clients y públic en general… Tornem a l’activitat!

A partir del dissabte 20 de Juny, podeu tornar a contactar amb nosaltres, amb el nostre material i srevei…

 

Això sí, hem pres una sèrie de decisions i mesures que heu de conèixer i tenir en compte a l’hora de contractar els nostres serveis i preparar la vostra excursió “Kayaking Mont Rebei”.

Per tornar a l’activitat, ens hem adaptat a la normativa de prevenció de contagi de la COVID-19, mitjançant l’aplicació d’un protocol sanitari que ens permetrà treballar i oferir un servei amb la màxima seguretat possible per la salut dels nostres clients i la del nostre equip.

Tot el material necessari per tronar a dur a terme l’activitat estarà convenientment desinfectat. El material tindrà un únic ús diari per un únic client, i serà desinfectat abans i després de l’activitat diària amb “OX-VIRIN prest l’ús”, viricida/bactericida biodegradable homologat pel Ministeri de Sanitat, que aplicarem mitjançant polvoritzadors sobre totes les superfícies de contacte.

No farem grups. No volem córrer riscs ajuntant persones de diferents unitats familiars o de convivència, per la seguretat dels nostres clients i de l’equip.

No us acompanyarem durant les excursions. L’opció de contractar qualsevol excursió dirigida queda temporalment suspesa, mantenint com úniques disponibles les opcions de lloguer de material (kayak i/o paddle surf), “per lliure” i el servei “transfer” (anada caminat i tornada amb kayak o viceversa), sempre al Congost de Mont Rebei.

 

Aquí teniu l’enllaç directe a totes les activitats disponibles:

El servei que oferim no inclou mascareta, i, tot i que no sembli necessària per navegar amb kayak, és obligatòria sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat entre persones de diferents unitats de convivència. Aquesta distància no es podrà mantenir quan us creueu amb algú al camí del Congost o a les escales de Montfalcó; per tant, la mascareta haurà d’estar inclosa al vostre equipament personal quan vingueu al Congost, de la mateixa manera que ho està quan passegeu pel carrer.

El complimient de les normes de seguretat per la prevenció de contagi de la COVID-19, així com el comportament ètic, respectuós i discret amb la natura i la resta de visitants, són condicions que els nostres clients accepten implícitament al contractar el nostre servei i es comprometen a complir en tot moment.
Gràcies per cuidar l’entorn i la salut de tothom!
Gràcies per confiar en nosaltres!!!
Busca’ns a les nostres xarxes socials:
Facebook Kayaking Mont Rebei
Instagram Kayaking Mont Rebei
Tripadvisor Kayaking Mont Rebei

Comparte esta información

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Scroll to Top