Preguntes freqüents

de Kayaking Mont- Rebei

Durant els 20 anys de vida de Kayaking Mont Rebei, ens heu fet arribar molts dubtes al sol·licitar informació. Aquí resolem els més freqüents:

Sí. A partir d’aquesta temporada ja és possible pagar amb targeta.

Per motius pràctics i de comoditat recomanem que reserveu plaça al pàrking de la Masieta.

Podeu realizar-la aquí.

Ubicació del nuestre parking privat

A partir de qualsevol edat, sempre sota la supervisió dels pares. Proporcionem material per a nens petits. En cas de ser molt petits, es col·loca un seient supletori entre els dos adults als kayaks dobles, tot i que no aconsellem que es faci una activitat molt llarga.

No hi ha una edat preestablerta, sinó que ens basem en el pes (màxim 40 kg) i l’altura. Si necessita material d’adult, no serà considerat nen.

En condicions meteorològiques normals NO, són activitats aptes per a tothom. Ara bé, els dies de vent l’activitat serà més cansada i exigent.

No, nosaltres t’explicarem tot el que has de saber per tal que puguis fer-la de forma segura.

El recorregut que proposem en qualsevol de les nostres rutes (Mont Rebei, Finestres o Escales) té una distància aproximada de 10 km en total (anada i tornada).

Sí, les considerem aptes per a tothom. Així i tot, s’ha de tenir en compte que el pas és estret, els esglaons són petits i s’eleven a una distància considerable del terra. Per aquest motiu, sempre advertim a tothom que pateix vertigen.

Clar que sí, si el gos és petit cabrà en un kayak individual. Si és gran, però, haurà d’anar a un kayak doble acompanyat per dues persones.

Sí, oferim l’opció de l’activitat mixta, que combina el kayak amb el senderisme.

Fes clic aquí per saber-ne més.

Si la previsió meteorològica és molt dolenta, no es farà l’activitat ja que volem que gaudiu d’ella. En cas d’anul·lació, ens posarem en contacte amb vosaltres. Considerem que el temps no és idoni per a fer l’activitat en que hi hagi: fort vent, tronada elèctrica, pluja intensa i prolongada o granitssada.

Sí, tot i que donem prioritat als nens i a la gent gran en l’elecció del material; i us aconsellarem el que millor s’adapti a vosaltres, basant-nos en la nostra experiència.

No aconsellem que s’utilitzi un calçat que no agafi bé el peu, ja que el terreny és escarpat. Són preferibles els escapins o les sabates esportives, per comoditat i seguretat.

Scroll to Top